اخبار

درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد برای اختلالات خوردن یک راهنمای متمرکز بر فرآیند برای درمان کم خوری و پرخوری عصبی جدید

کتاب درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد برای اختلالات خوردن، به درمان انواع اختلالات خوردن با استفاده از رویکرد اکت می‌پردازد. این کتاب به زبانی گیرا و بسیار کاربردی، به تعریف درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد، اصول اولیۀ آن، منطق درمان و اهداف درمانی و سپس به تعریف اختلالات خوردن، زمینۀ شکل‌گیری و کارکرد آن‌ها از دیدگاه اکت، راهبردهای درمانی و آموزش عناصر انعطاف‌پذیری روان‌شناختی به‌صورت جداگانه و کامل می‌پردازد. آموزش‌ها بسیار دقیق و ملموس هستند و علاوه بر موارد فوق، کتاب پروتکل نمونه‌ای را ارائه می‌دهد که فهم شیوۀ درمان را برای خواننده آسان‌تر می‌نماید. همچنین کتاب حاوی پرسشنامه و پیوست‌هایی است که در کار بالینی قابل استفاده هستند. مطالعۀ این کتاب برای درمانگرانی که در حوزۀ درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد فعالیت می‌نمایند و همچنین افرادی که با مبتلایان به اختلالات خوردن سر و کار دارند و حتی افرادی که از اختلالات خوردن رنج می‌برند، مفید خواهد بود.

ادامه مطلب
دومین دوره آموزشی فصل انتخاب همسر" انتخاب همسر آگاهانه یا عاشقانه؟ براساس طرحواره" برگزار می شود
به همت مرکز تخصصی روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س):

مرکز تخصصی روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی واحد الزهرا (س)، دومین دوره آموزشی فصل انتخاب همسر" انتخاب همسر آگاهانه یا عاشقانه؟ براساس طرحواره"، به مدت ۵ ساعت، دوشنبه ۲۱ آذرماه، ساعت ۱۰ صبح الی ۱۴ برگزار می‌شود.

دوره آموزشی فصل انتخاب همسر" کشف دنیای طرحواره های خود"برگزار شد

دوره آموزشی فصل انتخاب همسر با موضوع " کشف دنیای طرحواره‌ها (تله های ذهنی) به زبان ساده"، به همت مرکز تخصصی روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی الزهرا(س) ، امروز۱۶دوشنبه آبان ماه ۱۴۰۱، ساعت ۱۰ صبح برگزار شد.

نقش تغذیه در کاهش علائم بیش فعالی و کمبود توجه ADHD

پس از تشخیص اختلال ADHD یا بیش فعالی در کودکان باید به دنبال راه‌های درمان این اختلال بود. یکی از عوامل مهم در درمان کودکان بیش فعال بحث تغذیه در این کودکان است. تغذیه و بیش فعالی کودک مبحثی است که قصد داریم در این مقاله به آن بپردازیم.

ادامه مطلب
برگزاری کارگاه آموزشی «توسعه فردی براساس شخصیت شناسی، هوش هیجانی و مهارت های ارتباطی»

کارگاه آموزشی «توسعه فردی براساس شخصیت شناسی، هوش هیجانی و مهارت های ارتباطی » به همت مرکز تخصصی روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) به مدت ۲ روز برگزار شد.

ادامه مطلب
بیانیه جهاددانشگاهی به مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان/ آمادگی جهادگران برای فداکاری در مسیر پیشرفت و سربلندی هر چه بیشتر جمهوری اسلامی ایران

جهاددانشگاهی در بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن سیزدهم آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی تاکید کرد: اعضای این نهاد انقلابی بار دیگر آمادگی خود را برای فداکاری در مسیر پیشرفت، توسعه و سربلندی هر چه بیشتر جمهوری اسلامی ایران اعلام می‌کنند.

ادامه مطلب
خطاب به دانشجوی مرکز علمی کاربردی تهران ۴ در پی شهادت اعضای خانواده در حادثه تروریستی حرم احمدبن موسی شاهچراغ(ع)
پیام تسلیت رئیس جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)؛

دکتر زهرا نقی زاده، رییس جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، در پیامی شهادت و مجروح شدن جمعی از زائران و هموطنان در حادثه تروریستی در حرم مطهر احمد بن‌ موسی (ع)، و همچنین شهادت پدر، مادر و برادر نوجوان و مجروح شدن برادر خردسال دانشجوی مرکز علمی کاربردی تهران ۴، سرکار خانم فاطمه سرایداران را تسلیت گفت.

ادامه مطلب
دوره آموزشی فصل انتخاب همسر" کشف دنیای طرحواره های خود"
مرکز تخصصی مشاوره جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) برگزار می کند:

دوره آموزشی فصل انتخاب همسر" کشف دنیای طرحواره های خود"

مرکز تخصصی روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی واحد الزهرا (س) دوره آموزشی فصل انتخاب همسر با موضوعات " کشف دنیای طرحواره‌ها (تله های ذهنی) به زبان ساده، حل تعارض به روش DSC و انتخاب عاقلانه یا عاشقانه همسر" به مدت ۱۲ ساعت برگزار می شود.

ادامه مطلب
دومین جلسه کارگاه آموزشی "تربیت درمانگر رفتار درمانی عقلانی- هیجانی (REBT) " ویژه روانشناسان برگزارشد

کارگاه آموزشی "تربیت درمانگر رفتار درمانی عقلانی- هیجانی(REBT) " با هدف اصلاح افکار قالبی و توسعه توانایی تفکر منطقی برای تسهیل نحوه ابراز هیجانات و رفتار عاطفی سالم برگزار شد.

ادامه مطلب
ماهنامه شماره‌ ۱۸۹ «پیام جهاد» منتشر شد/ نمایش گزیده‌ای از دستاوردهای شاخص فناوری و نوآوری جهاددانشگاهی

ماهنامه شماره‌ ۱۸۹ «پیام جهاد» با انتشار گزارشی ویژه از نمایش گزیده‌ای از دستاوردهای شاخص فناوری و نوآوری جهاددانشگاهی در سازمان برنامه‌وبودجه منتشر شد.

ادامه مطلب
اولین جلسه کارگاه آموزشی «تربیت درمانگر رفتار درمانی عقلانی- هیجانی(REBT) » برگزارشد
به همت مرکز تخصصی روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)

کارگاه آموزشی «تربیت درمانگر رفتار درمانی عقلانی- هیجانی(REBT) » با هدف اصلاح افکار قالبی و توسعه توانایی تفکر منطقی برای تسهیل نحوه ابراز هیجانات و رفتار عاطفی سالم برگزار شد.

ادامه مطلب
چگونه برای رسیدن به اهدافمان برنامه ریزی کنیم؟

موفقیت در تمامی امور از جمله تحصیل، به مهارت افراد در مدیریت زمان خود بستگی دارد و داشتن یک برنامه منظم و منسجم اصلی ترین عامل در این زمینه به شمار می رود. کافی است اصول برنامه ریزی صحیح را فرا بگیرید تا مسیر هموار تری را در جهت دستیابی به اهداف خود بپیمایید.