کارگاه آموزشی خود آزمایی سرطان پستان

۲۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۹ کد : ۵۲۵۷۰ آخرین اخبار فرهنگی
جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) با همکاری پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا(س) و پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی به مناسبت بزرگداشت خجسته میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و هفته زن برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد الزهرا(س)، این واحد با همکاری پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا(س)  به مناسبت "گرامیداشت هفته زن" کارگاه آموزشی خودآزمایی سرطان پستان را در تاریخ 19 دی ماه 1401 برگزار کرد.

این کارگاه به منظور افزایش آگاهی و پیشگیری و آموزش خودآزمایی برست کنسر در سالن دکتر طوبی کرمانی پژوهشکده زنان با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان برگزار گردید.

سرکارخانم لیلا حیدری از مرکز تحقیقات برست کنسر پژوهشکده معتمد درمورد موضوعاتی چون شایع ترین سرطان زنان و روبان صورتی، برست کنسر چیست؟ ، علائم ظاهری برست کنسر، عوامل خطر ساز، درمان، سنین شایع، غربالگری و کنترل و نحوه خودآزمایی صحبت کردند و با استفاده از مولاژ و فیلم آموزشی نحوه خودآزمایی را شرح دادند ایشان در انتها به سوالات حضار پاسخ دادند.

لازم به ذکر است این کارگاه در روزهای20 و 21 دی ماه 1401 به صورت ویژه برای کارمندان و اساتید برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: روز زن میلاد حضرت زهرا(س)