به همت مرکز تخصصی مشاوره جهاددانشگاهی واحدالزهرا(س)

دوره تربیت مربیگری "مهارتهای زندگی" برگزار می شود

۰۷ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۵ کد : ۵۲۱۰۰ آخرین اخبار اخبار مرکز مشاوره
دوره تربیت مربیگری مهارتهای زندگی به همت مرکز تخصصی روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی واحد الزهرا (س) ، یکشنبه ۲ بهمن ماه ۱۴۰۱، ساعت ۱۴ الی ۱۸ برگزار می شود.
دوره تربیت مربیگری "مهارتهای زندگی" برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) ،کنترل خلق منفی(مقابله با اضطراب و افسردگی)، مدیریت خشم، ارتباط مؤثر، حل مسئله، جرأت ورزی، مذاکره و حل تعارض، خودآگاهی و تفکر نقادانه از جمله مباحث و سرفصل‌هایی است که در این دوره تخصصی ارائه خواهد شد.
این کارگاه آموزشی با تدریس دکتر مژگان آقا محمدی، دکتری روانشناسی و مدرس دانشگاه، یکشنبه مورخ 1401/11/02، ساعت 14 الی 18، به مدت 4 ساعت، همراه با ارائه گواهی معتبر (مورد تایید نظام سازمان روانشناسی)، به صورت حضوری و آنلاین برگزار می شود.
در مجموع این دوره به مدت 30 ساعت، از یکشنبه 2 بهمن 1401آغاز و هر هفته یکشنبه ها از ساعت 14الی 18 در مرکز  تخصصی روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی واحدالزهرا(س) برگزار می‌شود.
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در کارگاه آموزشی می توانند از طریق پیام به شماره  واتس آپ 09010131575 و یا از طریق شماره 66728052-021 تماس حاصل فرمایند.