کتاب خودشناسی با روش یونگ اثر مایکل دانیلز با ترجمه اسماعیل فصیح

دربارهی کتاب خودشناسی با روش یونگ
خودشناسی با روش یونگ با استفاده از تکنیک رمزواژه شیوهی جالبی را بر اساس نظریههای یونگ ارائه میکند. با این تکنیک میتوان تیپهای مختلف روانشناختی را مشخص کرد و ساختارها و پویایی شخصیت هر یک از این تیپها را بررسی کرد. علاوه بر این، تکنیک رمزواژه شناخت وسیعتری از «خود» درونی انسان و ارتباط شخصیتی او ارائه میدهد.
فهرست کتاب
پیشگفتار؛ فصل اول: بسوی خودشناسی؛ فصل دوم: تکنیک «رمزواژه»؛ فصل سوم: منطق و ساختار؛ فصل چهارم: کلیدهای «رمزواژه»؛ فصل پنجم: تیپهای روانشناختی؛ فصل ششم: جریان تفسیری؛ فصل هفتم: نمونهٔ تجزیه و تحلیل خود؛ فصل هشتم: تحلیل تغییر؛ فصل نهم: افکار نهایی.
بخشی از پیشگفتار کتاب
من این کتاب را به قصد اختراع تکنیک خاص یونگی شروع نکردهام. از بسیاری از جهات من نیز به اندازهٔ دیگران متعجبم که تکنیک رمزواژه به این صورت از کار در آمد اما گوشهٔ ذهنم مرتب به من یادآوری میکند که در روانشناسی یونگ نکات پایهای و درستی وجود دارد. رمزواژه تکنیک خاصی است که برای استفاده کردن در نظر گرفته شده است و با این دید، روش فوق یکی از معدود روشهای یونگی است که در بررسی تجربهٔ روانشناختی فردی، هم برای افراد حرفهای و هم برای عموم مردم در دسترس است.
این کتاب را تا آنجا که توانستم غیرتخصصی و مربوط به موضوع نوشتهام و آرزو دارم که مردم روانشناسی یونگی را بیشتر بدانند، بیشتر بفهمند، بیشتر توصیه کنند و مهمتر از همه بیشتر استفاده کنند. بعلاوه در استفادهٔ اولیهٔ آن به عنوان وسیلهای که ممکن است هر انسانی را به مرحلهٔ خودشناسی برساند، رمزواژه هم مورد توجه روانکاوی یونگی است و هم تعداد زیادی از درمانگران و مشاوران و دیگر افرادی که با درمانجویان در محدودهٔ کلی سلامت روانی و یا رشد شخصی کار میکنند به آن توجه دارند. این توضیح کوتاه روشن میسازد که رمزواژه نباید به عنوان روشی که به آخرین مرحلهٔ پیشرفت رسیده است در نظر گرفته شود. تحقیقات تکمیلی این موضوع را تأکید میکنند و اکتشافات جدیدی نیز ممکن است انجام شود.
نویسنده : مایکل دانیلز
مترجم : اسماعیل فصیح
انتشارات : فاخته
تعداد صفحات: ۲۳۸
نظر شما :