جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) برگزار کرد

ویدیو: چهل‌وسومین جلسه از سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی

۳۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۲ کد : ۶۵۱۱۲ اخبار دوشنبه های مشاغل خانگی
ویدیو: چهل‌وسومین جلسه از سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)، سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی، دوشنبه هر هفته به همت اندیشکده بانوان و دبیرخانه مشاغل خانگی پهنه شرقی استان تهران جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) با تمرکز بر مسائل و چالش‌های مشاغل خانگی در ایران و با هدف گفتمان‌سازی و تولید اندیشه‌های به‌روز در این زمینه، در سه سطح سیاستگذاران و مجریان، پشتیبانان و متقاضیان طرح توسعه مشاغل خانگی برگزار می‌شود.

چهل‌وسومین جلسه از سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی، روز دوشنبه ۲۹ آبان‌ماه از ساعت ۱۱ الی ۱۲ و با سخنرانی سعید عبدوی، رییس اداره راهبری شغلی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران، با عنوان "مشاغل خانگی و راهبران شغلی در کمیته امداد امام خمینی(ره)" برگزار شد.

فیلم این نشست در لینک زیر قابل مشاهده است:

کلید واژه ها: دوشنبه های مشاغل خانگی مشاغل خانگی اندیشکده بانوان کمیته امداد امام خمینی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)