جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) برگزار کرد

ویدیو: سی‌ونهمین جلسه از سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی

ویدیو: سی‌ونهمین جلسه از سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)، سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی، دوشنبه هر هفته به همت اندیشکده بانوان و دبیرخانه مشاغل خانگی پهنه شرقی استان تهران جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) با تمرکز بر مسائل و چالش‌های مشاغل خانگی در ایران و با هدف گفتمان‌سازی و تولید اندیشه‌های به‌روز در این زمینه، در سه سطح سیاستگذاران و مجریان، پشتیبانان و متقاضیان طرح توسعه مشاغل خانگی برگزار می‌شود.

سی‌ونهمین جلسه از سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی، روز دوشنبه 1 آبان‌ماه از ساعت ۱۱ الی ۱۲ و با سخنرانی محمدصادق آزمندیان، مدیر کل دفتر مالکیت فکری وزارت دادگستری، با عنوان "توسعه مشاغل خانگی از طریق مدیریت حقوق مالکیت فکری" برگزار شد.

فیلم این نشست در لینک زیر قابل مشاهده است:

کلید واژه ها: دوشنبه های مشاغل خانگی مشاغل خانگی اندیشکده بانوان مالکیت معنوی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)