برگزاری کارگاه "با بازی مستقل شو" ویژه کودکان

۰۹ تیر ۱۴۰۳ | ۱۵:۰۴ کد : ۷۳۰۷۶ آخرین اخبار اخبار مرکز مشاوره
همزمان با آغاز فصل تابستان، به همت دپارتمان کودک ونوجوان مرکز مشاوره و روانشناسی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، کارگاه "با بازی مستقل شو" ویژه کودکان با حضور متخصصان یکشنبه ۳ تیرماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
برگزاری کارگاه "با بازی مستقل شو" ویژه کودکان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)،   این کارگاه جذاب با هدف ارتقای استقلال داشتن و مستقل شدن کودکان، عدم وابستگی به دیگران با خلق کردن فرصت های مناسب از زندگی، و همچنین بازی هایی برای تقویت استقلال، بازی هایی برای تقویت اعتمادبه نفس، تمرین های ذهن آگاهی برای افزایش آرامش کودکان در این کارگاه آموزش داده شد.
گفتنی است، جلسه بعدی کارگاه کودک با عنوان "نقاشی خلاق"،  یکشنبه، مورخ 10 تیرماه از ساعت 13 الی 16 ویژه کودکان برگزار خواهد شد. علاقمندان می تواند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره های 02166728052 و یا با شماره 09010131575 تماس حاصل فرمایید.