اولین جلسه کارگاه آموزش عکاسی با موبایل برگزار شد

۰۳ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۰ کد : ۷۲۸۹۳ آخرین اخبار اخبار مرکز مشاوره
به همت مرکز تخصصی روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی واحدالزهرا(س)، اولین جلسه کارگاه آموزش «عکاسی با موبایل» در دومین روز «رویداد مدرسه تابستانه مهارت»، ویژه نوجوان، یکشنبه مورخ ۳ تیرماه ۱۴۰۳، از ساعت ۱۳ الی ۱۷ برگزار شد.
اولین جلسه کارگاه آموزش عکاسی با موبایل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحدالزهرا(س)، در این کارگاه عکاسی با موبایل که به صورت مقدماتی  برگزار شد به این موضوع اشاره شد، که همه تصاویر خلق شده به وسیله دستگاهی با سخت‌افزارهای بسیار پیچیده که کارکردی مثل کارکرد چشم‌های انسان دارد، انجام می‌گیرد. همچنین در این جلسه نوجوانان با ساختار و عملکرد انواع دوربین ها، مفاهیم پایه عکاسی، و ... آشنا شدند.
گفتنی است، جلسه دوم و پایانی عکاسی با دوربین یکشنبه، مورخ 10 تیرماه از ساعت 13 الی 17 ویژه نوجوانان برگزار خواهد شد. علاقمندان می تواند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره های 02166728052 و یا با شماره 09010131575 تماس حاصل فرمایید.