«دومین رویداد مدرسه تابستانه مهارت» در مرکز مشاوره جهاددانشگاهی الزهرا(س) برگزار شد

۲۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۸ کد : ۷۲۷۰۸ آخرین اخبار اخبار مرکز مشاوره
«دومین رویداد مدرسه تابستانه مهارت» با هدف توسعه فعالیت‌های معطوف به مهارت افزایی به همت مرکز تخصصی روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) با همکاری معاونت پشتیبانی در روز یکشنبه ۲۷ خرداد ماه سال جاری در آستانه فرارسیدن عید قربان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، این رویداد در فصل تابستان در سه گروه (کودکان، نوجوانان و مادران) ویژه خانواده‌های اعضای جهاددانشگاهی با هدف ارتقای خلاقیت و مهارت‌افزایی ویژه کودکان و  ﺑﻬﺰﯾﺴـﺘﯽ رواﻧـﯽ ﻣـﺎدران ﮐﻮدﮐـﺎن ویژه مادران در روز یکشنبه 27 خرداد ماه به صورت حضوری در جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) برگزار شد.

گفتنی است، در روز اول کارگاه مسی پلی ویژه کودکان و کارگاه سفر یک روزه به سیاره فرزندپروری ویژه مادران با حضور روانشناسان و متخصصین مجرب برگزار شد.

در پایان یادآور می شود، جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر جهت شرکت در این رویداد می توانید از طریق شماره  66728052 و پیام در ایتا و واتس آپ به شماره 09010131575  تماس حاصل فرمایید.