دومین نشست از سلسله‌نشست‌های طرح تبیین و تقویت گفتمان تحکیم خانواده در ایران

دومین نشست از سلسله‌نشست‌های طرح تبیین و تقویت گفتمان تحکیم خانواده در ایران

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)، اولین جلسه از سلسله‌نشست‌های علمی_تخصصی "تبیین و تقویت گفتمان تحکیم خانواده در ایران"، روز دوشنبه 21 خرداد ماه از ساعت 13:30 الی 15 و با سخنرانی حجت‌الاسلام مهدی متقی‌فر، مدیر کل برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان، با عنوان "عملکرد وزارت ورزش و جوانان در حوزه مشاوره پیش از ازدواج" برگزار خواهد شد.

گفتنی است که این طرح در دو فصل تشکیل و تحکیم خانواده و طی ۲۰ نشست علمی-تخصصی با رویکرد سیاستگذارانه به همت اندیشکده بانوان جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) و دفتر امور زنان و خانواده استانداری تهران برگزار خواهد شد. فصل اول این طرح با عنوان تشکیل خانواده با محوریت مشاوره پیش از ازدواج به بررسی آسیب‌شناسانه ابعاد مختلف این موضوع از منظر تبیین موضوع و وضع موجود، سازمان های متولی، سیاستگذاری‌ها و شکاف‌های قانونی، زیرساخت‌ها و محتوا خواهد پرداخت.

فیلم نشست‌های برگزار شده در کانال آپارات این واحد به نشانی https://www.aparat.com/jdalzahra قابل مشاهده هستند.

کلید واژه ها: اندیشکده بانوان جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) کارگروه تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان استانداری تهران