مجوز تاسیس دفتر مشاوره شغلی و کاریابی غیر دولتی داخلی بازارکار در واحد الزهرا(س)

۱۰ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۹ کد : ۶۷۳۰۰ تجاری سازی و اشتغال

کاریابی ها سهم بسزایی در تامین نیروی کار مورد نیاز و معرفی فرصتهای شغلی مناسب برای جوانان و جویندگان کار دارند. بی تردید ورود به عرصه کار در زندگی هر فردی یکی از مهمترین مراحل زندگی او محسوب می شود و افراد برای بقای خود به کار و تلاش نیاز دارند. در این بین یافتن شغل مناسب که بتواند ضمن تامین درآمد و رفع نیاز مالی، رضایت شغلی فرد را برانگیزد، دغدغه ای است که غالب افراد با آن روبه رو هستند؛ لذا شناسایی استعدادها، توانایی ها و شرایط روحی و جسمی فرد برای پذیرش یک شغل از اهمیت بالایی برخوردار است و در این راستا مشاوره شغلی می تواند با بررسی و انطباق ویژگی های فردی با شغل مورد نظر در یافتن شغل مناسب نقش موثری داشته باشد. مشاوره شغلی نه تنها در زمان کاریابی بلکه در افزایش بهره‌وری و تثبیت نیروی کار نیز به کمک کارفرمایان می آید. در واقع تخصصی شدن مراکز مشاوره شغلی و کاریابی، افزایش اطلاعات شغلی، ارتباط مناسب با کارفرما و در عین حال کسب فرصتهای شغلی و سود بیشتر را به دنبال دارد و موجب می شود تا کارفرما نیز برای تامین نیروی کار مورد نیاز خود به دفاتر کاریابی مراجعه کند و تمایل بیشتری به جذب نیرو از طریق موسسات مشاوره شغلی و کاریابی ها نشان بدهد. در همین راستا  با توجه به فعالیتهای شاخص دفتر اشتغال و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) و اجرای طرح های ملی در زمینه مشاوره شغلی و اشتغال مجوز تاسیس دفتر مشاوره و کاریابی غیر دولتی داخلی "بازارکار " از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران به جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) اعطا شده است.