مرحله مقدماتی دوازدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی در دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد.

۰۲ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۹ کد : ۶۶۳۷۴ آخرین اخبار فرهنگی
مرحله مقدماتی مسابقات مناظره دانشجویی با شرکت ۸ تیم از دانشگاه‌های الزهرا(س)برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، مرحله مقدماتی درون دانشگاهی دوازدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران در دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد.

در ابتدای این مراسم زهرا نقی‌زاده ـ رئیس جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) ضمن خوش‌آمدگویی و ابراز خرسندی از حضور دانشجویان فعال دانشگاه الزهرا(س) در دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران و ضرورت نهادینه‌سازی فرهنگ گفت‌وگو در فضایی دانشگاهی، به جمله‌ای از مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) اشاره کردند که فرمودند: مناظرات علمی در کلیه قلمروهای علمی حوزه و دانشگاه باید نهادینه و تشویق شود.

در ادامه، گروه موافق و مخالف در جایگاه خود حاضر شدند. گروه امید در قالب گروه موافق با امتیاز بالاتر برنده به دور بعد مسابقات راه یافت و گروه ملاصدرا (گروه مخالف) با امتیاز کمتر از دور مسابقه حذف شدند.

در ادامه دو گروه مشکات (موافق) و نرگس (مخالف) در جایگاه حاضر شدند و به مناظره پرداختند که گروه مشکات با امتیاز بالاتر به مرحله بعدی مسابقات راه یافته و گروه نرگس (گروه مخالف) با امتیاز کمتر از این دور مسابقات حذف شد.

و در مسابقه اخر هم نیز دو گروه مبین و گروه برتر به مسابقه پرداختند که با اختلاف گروه مبین برنده این دوره از مسابقات شد.

کلید واژه ها: مناظره دانشجویی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا (س)