ثبت نام دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران

۱۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۴ کد : ۶۵۵۷۴ آخرین اخبار فرهنگی
معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) برگزار می کند:
ثبت نام دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران

ثبت نام دانشجویان علاقمند به شرکت در «دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران»در دانشگاه لزهرا(س)  آغاز شد.

مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، هر ساله با هدف ارتقای مهارت گفت و گو در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می‌گردند. تا کنون 9 گروه از دانشجویان  ثبت‌نام کردند.

قابل ذکر است که فرایند آماده‌سازی گروه‌های شرکت‌کننده در هفته اینده پس از ثبت‌نام در قالب "کارگاه‌های توجیهی مسابقات مناظره" و " کارگاه‌های آموزشی" آغاز می‌شود. همچنین گروه‌های برگزیده در مرحله استانی/ دانشگاهی مسابقات مناظره در پاییز و زمستان 1402، علاوه بر دریافت جایزه، سهمیه حضور در مرحله کشوری را نیز دریافت کرده و در بهار 1403، در صورت کسب مقام قهرمانی مرحله کشوری، علاوه بر دریافت جایزه نقدی، نشان خواجه نصیرالدین طوسی (قهرمانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران) را دریافت خواهد کرد.

کلید واژه ها: مناظره دانشجویی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)