به همت مرکز مشاوره جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)

کارگاه والدین موثر، فرزند موفق برگزار می شود

۱۶ آبان ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۴ کد : ۶۴۵۰۲ آخرین اخبار اخبار مرکز مشاوره
دپارتمان کودک و نوجوانان مرکز مشاوره جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) کارگاه والدین موثر، فرزند موفق را ویژه والدین، سه شنبه ۷ آذرماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۴ الی۱۸ برگزار می شود.
کارگاه والدین موثر، فرزند موفق برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، این کارگاه با تدریس سرکار خانم شهرزاد آتشی، روانشناس و متخصص کودک ونوجوان،  سه شنبه 7 آذرماه 1402 ساعت 14 الی18 در مرکز مشاوره جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) برگزار می شود.
نوجوان را بهتر بشناسیم، چگونه یک رابطه صحیح و سالم با نوجوانم بسازم؟، چگونه با فرزندان نوجوانم صمیمی شوم؟ آموزش تکنیک های رفتار با نوجوانان محورهایی است که در این کارگاه به آن پرداخته می شود.
علاقمندان جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق تماس با شماره 02166728052 و ارسال پیام در پیام‌رسان‌های ایتا و واتس‌آپ به شماره 09010131575 اقدام نمایند.