به همت دانشگاه الزهرا(س) و با همکاری جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) برگزار شد

جشن ویژه نودانشجویان دانشگاه الزهرا(س)

۱۱ آبان ۱۴۰۲ | ۲۱:۰۶ کد : ۶۴۲۴۳ آخرین اخبار
جشن ویژه نودانشجویان دانشگاه الزهرا(س)

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، مراسمی به مناسبت خوش‌آمدگویی به نودانشجویان این دانشگاه روز چهارشنبه 11 آبان‌ماه 1402 به همت دانشگاه الزهرا(س) و با همکاری جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، برگزار شد.

این مراسم، با حضور زهره الهیان، نماینده‌ محترم مجلس شورای اسلامی، زهرا ناظم‌بکائی رییس دانشگاه، عباس موسوی، رییس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین دانشگاه و مسئولین تشکل‌ها، زهرا نقی‌زاده، رئیس جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) و بیش از ۷۰۰ دانشجو در مرکز همایش‌های بین‌المللی این دانشگاه برگزار شد.

در حاشیه این مراسم، جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، ضمن معرفی فعالیت‌های در جریان، به عضوگیری دانشجویان در باشگاه مهارت و کانون‌های فرهنگی جهاددانشگاهی اقدام نمود. همچنین گلدان‌هایی به رسم یادبود به نودانشجویان تقدیم شد.