خانه ی کودک خلاق در فصل پاییز آغاز به کار می کند

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۰۷:۱۷ کد : ۶۲۸۴۰ آخرین اخبار اخبار مرکز مشاوره
همزمان با آغاز فصل پاییز، خانه ی کودک خلاق را در آبان ماه ۱۴۰۲، به همت دپارتمان کودک و نوجوان مرکز مشاوره و روانشناسی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)برگزار می کند.
خانه ی کودک خلاق در فصل پاییز آغاز به کار می کند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، کلاس های خانه ی کودک خلاق در محیطی شاد و بدون استرس که موجب بروز خلاقیت و ایجاد اعتماد به نفس برای کودک شما می شود. این کلاس ها در چهار ترم برای سنین 3 سال به بالا ویژه دختران و پسران برگزار می شود. همچنین هر ترم 4 جلسه 75 دقیقه است که ظرفیت هر کارگاه هم محدود می باشد.
گفتنی است: کارگاههای مسی پلی، نقاشی، کلاژ، گفت‌وگوی آزاد، بازی و تفکر، بازی‌های ریتمیک، آموزش زبان انگلیسی با بازی، مشاوره گروهی حضوری و آنلاین ویژه مادران و پدران، آشنایی با دانش هندسه، کارگاه دست ورزی، ارزیابی رشدی (آزمونهای تحولی)، نمایش خلاق و ارائه گزارش از عملکرد کودک در طول ترم از جمله حوزه‌های کاری در خانه ی کودک خلاق است.
علاقمندان جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق تماس با شماره 02166728052 و ارسال پیام در پیام‌رسان‌های ایتا و واتس‌آپ به شماره 09010131575 اقدام نمایند.