خانم هایده مهدوی؛ پژوهشگر اندیشکده بانوان

۰۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۲ کد : ۶۲۰۵۱ اعضای اندیشکده
خانم هایده مهدوی؛ پژوهشگر اندیشکده بانوان

خانم هایده مهدوی، مدرک کارشناسی را در رشته فلسفه از دانشگاه تهران دریافت نموده و دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته جامعه‌شناسی از دانشگاه رازی کرمانشاه می‌باشد. وی در اندیشکده بانوان در انجام طرح‌های مطالعاتی همچون توانمندسازی زنان و سلامت معنوی همکاری دارد. در خصوص فعالیت‌های پیشین ایشان می‌توان به همکاری به عنوان تسهیلگر اجتماعی در حوزه توانمندسازی گروه‌های اجتماعی ازجمله زنان با نهادهای اجتماعی چون دفتر امور اجتماعی استانداری کرمانشاه، جهاد دانشگاهی کرمانشاه، همکاری با انجمن جامعه‌شناسی ایران در برگزاری طرح ملی گفتگوی خانواده، همکار در برگزاری کارگاه‌های مسئله‌یابی مشارکتی در میان گروه‌های سنی مختلف و نیز فعالان اجتماعی و سازمان‌های مردم‌نهاد در قالب تسهیلگر در حوزه زنان و دختران اشاره نمود. همچنین زیست جهان زنان و جامعه مدنی جزو حوزه‌های مطالعات وی می‌باشد.
مهدوی همچنین در مدت فعالیت در جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) و اندیشکده بانوان در تدوین اسناد سیاستی در موضوعات توانمندسازی زنان، تعالی خانواده و مطالعات تطبیقی در حوزه‌های مرتبط همکاری داشته است. از جمله فعالیت‌های شاخص وی همکاری در طرح مطالعاتی «فراتحلیل سلامت معنوی» با مرور بیش از ۴۰۰ مقاله علمی­­- پژوهشی پیرامون موضوع در سال‌های اخیر و «فراتحلیل مطالعات توانمندسازی زنان در ایران» با هدف فراهم آوری بانک اطلاعاتی از آخرین پژوهش‌ها در حوزه توانمندسازی زنان، تحلیل و بررسی نکات قوت و ضعف آنها و در نهایت تبدیل یافته‌های مستخرج به اسناد سیاستی و کاربردی در حال فعالیت است.

کلید واژه ها: اندیشکده بانوان