به همت مرکز مشاوره جهاددانشگاهی واحدالزهرا(س)

اردوی یک روزه مهارت افزایی ویژه کودکان برگزار می شود

۰۶ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۱ کد : ۶۱۷۹۹ آخرین اخبار اخبار مرکز مشاوره
دپارتمان کودک و نوجوان مرکز خدمات تخصصی روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، اردوی یک روزه مهارت افزایی ویژه کودکان چهارشنبه ۸ شهریور ماه ۱۴۰۲ در جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) برگزار می شود.
اردوی یک روزه مهارت افزایی ویژه کودکان برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، برنامه‌های اوقات فراغت فرصتی است تا با مهارت افزایی کودکان و نوجوانان ضمن ارتقای توانمندی‌های آنها استعداد و علایق‌شان شناسایی شود، تا علاوه بر رشد فردی که متعاقب آن حاصل خواهد شد از بروز برخی آسیب‌های اجتماعی احتمالی نیز پیشگیری کند.  این اردو با هدف ارتقای مهارت افزایی و خلاقیت ویژه کودکان در چهارشنبه 8 شهریورماه 1402، ساعت 10 الی 14، در جهاددانشگاهی واحد الزهرا (س) برگزار می شود.
گفتنی است، اردوی یک روزه مهارت افزایی در سه بخش کارگاه (آشپز کوچولو، پرورش خلاقیت و پخش فیلم)و  بازی های متنوع و جذاب همراه با میان وعده برگزار می شود.
یاداور می شود، علاقمندان جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق تماس با شماره 02166728052 و ارسال پیام در پیام‌رسان‌های ایتا و واتس‌آپ به شماره 09010131575 اقدام نمایند.