دکتر فریبا روایی؛ دبیر کارگروه تعالی خانواده (تشکیل، تحکیم، فرزندآوری)

۰۱ تیر ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۴ کد : ۵۶۹۱۷ اعضای اندیشکده
دکتر فریبا روایی؛ دبیر کارگروه تعالی خانواده (تشکیل، تحکیم، فرزندآوری)

دکتر فریبا روایی دارای دکترای تخصصی مشاوره و از اعضای هیئت علمی دانشگاه هستند و همچنین از ابتدای سال 1401 به عنوان دبیر کارگروه "تعالی خانواده" در اندیشکده بانوان جهاد دانشگاهی دانشگاه الزهرا(س) فعالیت می‌­نمایند. فعالیت‌­های تخصصی­- پژوهشی ایشان در این کارگروه در حوزه‌های ارتباطی زوجین، آموزش‌­های پیش از ازدواج نوجوانان و جوانان، برنامه‌­های فرهنگی­- انگیزشی خانواده‌­ها برای فرزندآوری و فرزندپروری سالم بوده و در حوزه آموزش‌های پیش از ازدواج نیز، طرح جامعی را در قالب مجموعه اسناد سیاستی، جهت استفاده سیاستگذاران و مجریان حوزه خانواده تدوین نموده‌­اند. همچنین، از دیگر فعالیت­‌های خانم دکتر روایی در اندیشکده بانوان، تمرکز بر مفاهیم و شاخص­‌های "سلامت معنوی" و انجام مرور سیستماتیک بر بیش از 400 مقاله علمی­­- پژوهشی پیرامون موضوع در سال‌های اخیر کشورمان بوده است. ایشان به عنوان دبیر علمی نشست­‌ها و سمینارهای حوزه "توانمندسازی روانی بانوان" در این اندیشکده فعالیت‌­های بارز و مؤثری داشته‌­اند.