صعود تیم مشکات نماینده دانشگاه الزهرا (س)به مرحله کشوری یازدهمین دوره از مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۱ کد : ۵۶۸۲۲ آخرین اخبار فرهنگی
تیم مشکات نماینده دانشگاه الزهرا(س) با برد از مرحله منطقه ای یازدهمین دوره ازمسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به مرحله کشوری صعودکرد.

تیم مشکات نماینده دانشگاه الزهرا در تاریخ 19 اردیبهشت  1402  در نوبت صبح با تیم نماینده دانشگاه خوارزمی در سالن دانشجو علوم پزشکی دانشگاه تهران  به مناظره پرداختند وبابرد تیم خوارزمی به فینال مسابقات منطقه ای راه یافتند.تیم مشکات در مناظره ظهر روز 19 اردیبهشت به عنوان دومین نماینده تیم منتخب کشوری به مرحله ی کشوری یازدهمین دوره از مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران راه یافتند.

اعضای محترم مناظره تیم مشکات از دانشگاه الزهرا(س)

دبیر اجرایی دانشگاه الزهرا به همراه گروه مشکات:مرضیه خورشید سیفی