کارگاه آموزشی «مهارت های فرزند پروری » برگزار می‌شود

۲۷ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۷:۲۲ کد : ۵۵۹۶۹ آخرین اخبار آموزشی اخبار مرکز مشاوره
مرکز خدمات تخصصی روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) با همکاری مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت، کارگاه آموزشی «مهارت های فرزند پروری» را در روزهای ۲۰ و ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، برگزار می‌کنند.
کارگاه آموزشی «مهارت های فرزند پروری » برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، انواع والدین و انواع تربیت، رویکردها و روشهای فرزندپروری، روشهای تقویت ارتباط والد و کودک و روشهای صحیح تشویق و تنبیه از جمله مباحث و سرفصل‌هایی است که در این دوره به آن‌ها پرداخته می شود.
این دوره باتدریس دکتر فاطمه زارع، روانشناس کودک و نوجوان، به مدت 10 ساعت، چهارشنبه 20 و 27 اردیبهشت ماه ساعت 12 الی 17، همراه با ارائه گواهی معتبر (مورد تایید نظام سازمان روانشناسی)، به صورت حضوری و آنلاین برگزار می شود.
علاقه‌مندان می توانند  جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 66728052،66723804 و یا از طریق واتس آپ با شماره 09105494479  تماس حاصل فرمایند.