بازدید اداره رفاه، کار و تعاون اجتماعی استان تهران از کاریابی بازارکار جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)

در راستای ارتقاء خدمات مشاوره‌ای و استخدامی، اداره رفاه، کار و تعاون اجتماعی استان تهران از دفتر مشاوره و استخدام بازارکار جهاد دانشگاهی بازدید به عمل آورد. این دفتر با هدف ارائه خدمات جامع به کارجویان، به عنوان یک واسطه مؤثر بین کارفرمایان و جویندگان کار فعالیت می‌کند.  کاریابی بازارکار جهاد دانشگاهی با تمرکز بر وظایف اصلی خود، شامل خدمات استخدامی، راهنمایی شغلی و مشاوره، به کارجویان کمک می‌کند تا با ارزیابی رزومه، مهارت‌ها، تحصیلات، علایق و تیپ‌های شخصیتی، شغل مناسب خود را پیدا کنند. این تلاش‌ها به جویندگان کار این امکان را می‌دهد که با اطلاعات دقیق و مشاوره‌های تخصصی، تصمیمات بهتری در مسیر شغلی خود اتخاذ کنند. این بازدید نشان‌دهنده اهمیت همکاری و تعامل بین نهادهای دولتی و مراکز آموزشی در راستای تسهیل فرآیند اشتغال و توانمندسازی نیروی کار است.