جلسه هم‌اندیشی و تبادل نظر طرح تقویت گفتمان تحکیم خانواده در ایران برگزار شد

جلسه هم‌اندیشی و تبادل نظر طرح تقویت گفتمان تحکیم خانواده در ایران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، جلسه هم‌اندیشی و تبادل نظر طرح تقویت گفتمان تحکیم خانواده در ایران با حضور اعضای کمیته علمی و کمیته اجرایی این طرح روز سه‌شنبه ۲ مرداد ماه 1403 برگزار شد. در این جلسه که با حضور زهره جعفری، مدیر کل امور زنان و خانواده استانداری تهران، زهرا نقی‌زاده رییس جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) و مدیر اندیشکده بانوان و دیگر اعضای کمیته‌های علمی و اجرایی برگزار شد، حاضران به بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات و سخنرانان و کیفیت برگزاری نشست‌ها، با تاکید بر آسیب‌شناسی سیاست‌های تحکیم خانواده پرداختند. لازم به توضیح است این طرح که در دو فصل تشکیل خانواده و تحکیم خانواده خواهد بود به همت اداره کل امور زنان استانداری تهران و جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) برگزار خواهد شد.