ارزیابی توسعه وشایستگی های عمومی و اختصاصی (جهت انتصاب مدیران پایه) ۶۵ نفرارزیابی شونده سازمان بهزیستی و راه آهن جمهوری اسلامی ایران در کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)

۲۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۷ کد : ۷۳۱۶۸ آخرین اخبار آموزشی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)؛ بررسی و ارزیابی توسعه و شایستگی‌های عمومی و اختصاصی ۶۵ نفر ارزیابی شونده برای انتصاب مدیران پایه سازمان بهزیستی و راه آهن جمهوری اسلامی ایران از استان‌ها و شهرهای مختلف (تهران، البرز، گرگان، گلستان، مازندران، سمنان، شاهرود، استان مرکزی، اردبیل، قزوین و....) توسط ارزیابان حرفه ای و مجرب کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) در دو نوبت صبح و عصر از ۱۹ خردادماه آغاز و ۲۲ خردادماه پایان یافت.
ارزیابی توسعه وشایستگی های عمومی و اختصاصی (جهت انتصاب مدیران پایه) ۶۵ نفرارزیابی شونده سازمان بهزیستی و راه آهن جمهوری اسلامی ایران در کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاد  دانشگاهی واحد الزهرا(س)

در همین راستا ارزیابی توسعه و شایستگی‌های عمومی و اختصاصی 65 نفر ارزیابی شونده جهت انتصاب مدیران پایه سازمان بهزیستی و راه آهن جمهوری اسلامی ایران از استان‌ها و شهرهای مختلف کشور در چارچوب دستورالعمل سازمان بهزیستی، راه آهن جمهوری اسلامی ایران، سازمان اداری و استخدامی کشور و ضوابط و مقررات و همچنین مدل شایستگی مورد نظر جهاد دانشگاهی توسط ارزیابان حرفه‌ای کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی در محل ساختمان کوثر جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) از شنبه 19 خردادماه آغاز و سه شنبه 22خردادماه به پایان رسید.

کلید واژه ها: سازمان ارزیابی شایستگی دانشگاهی کشور ایران