دفتر اشتغال جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)

کارگاه های آموزشی اشتغال و کارآفرینی

۰۵ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۰ کد : ۷۲۸۳۳ تجاری سازی و اشتغال
کارگاه های آموزشی اشتغال و کارآفرینی

معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان تهران با همکاری دفتر اشتغال جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی(مد ظله العالی) که می فرمایند: کارآفرینی نوعی عبادت و ارزش آفرینی است و ایران بزرگ امروز بیش از هر زمان دیگر به کار و کارآفرینی نیاز دارد. برهمین اساس در سیاستهای کلی اشتغال ترویج،  تقویت فرهنگ کار، تولید، کارآفرینی و استفاده از تولیدات داخلی به عنوان ارزش اسلامی و آموزش نیروی انسانی متخصص، ماهر و کارآمد متناسب با نیازهای بازار کار(فعلی و آتی) و ارتقاء توان کارآفرینی با مسؤولیت نظام آموزشی کشور تاکید شده است. اقدام به برگزاری دوره های مدیریت فروش، اصول و فنون مذاکره، مشتری مداری و فن بیان در تیرماه 1403 نموده است.