پیام تسلیت رئیس جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) در پی حادثه جانسوز درگذشت رئیس جمهور کشور و هیئت همراه

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۲ کد : ۷۱۷۸۳ آخرین اخبار جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)
زهرا نقی‌زاده، رئیس جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) طی پیامی ضایعه درگذشت جانسوز حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر رئیسی، رئیس جمهور خدمت‌گذار و مردمی جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه را صمیمانه به محضر رهبر معظم انقلاب و همه مردم داغدیده کشور تسلیت گفت.

زهرا نقی‌زاده، رئیس جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) طی پیامی ضایعه درگذشت جانسوز حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر رئیسی، رئیس جمهور خدمت‌گذار و مردمی جمهوری اسلامی ایران، دکتر امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشور، آیت‌الله سید محمدعلی آل‌هاشم، امام جمعه تبریز، دکتر مالک رحمتی، استاندار تبریز، سردار سیدمهدی موسوی، رئیس یگان حفاظت رئیس‌جمهوری و کادر پرواز را صمیمانه به محضر رهبر معظم انقلاب و همه مردم داغدیده کشور تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، در پیام نقی‌زاده آمده است:

"مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضیٰ نَحبَهُ وَ مِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَ ما بَدَّلوا تَبدیلًا

ساعاتی است که خبر حادثه ناگوار و جانسوز سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور خدوم و مردمی جمهوری اسلامی ایران، حجت‌الاسلام‌والمسلمین رئیسی و هیئت همراه ایشان اعلام شده است. با قلبی آکنده از غم، این ضایعه ناگوار را به محضر رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای(مدظله‌العالی) و همه مردم شریف ایران تسلیت عرض می‌نمایم.

در دوره پربرکت ریاست ایشان بر قوه مجریه، همواره شاهد همت، پشتکار، دلسوزی و تلاش بی‌وقفه ایشان در راه اعتلا و پیشرفت کشور و خدمت به مردم بودیم و اگرچه بر ما مردم ایران سنگین آمد، اما در نهایت، در راه خدمت به کشوری که به آن عشق می‌ورزیدند و در شب ولادت امام رضا(ع)، به امام خویش پیوستند؛ لَیُدخِلَنَّهُم مُدخَلًا یَرضَونَه وَ إنَّ اللّهَ لَعَلِیمٌ حَلِیمٌ.

امید است که مسیر ناتمام ایشان، بی‌وقفه ادامه داشته باشد. انشاالله"

کلید واژه ها: رییسی تسلیت جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)