بازدید مدیران ارشد سازمان اداری و استخدامی از مراحل ارزیابی ۲۰۸ نفر ارزیابی‌شونده برای بکارگیری در بانک ملی ایران در کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)

۲۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۳ کد : ۶۹۱۸۳ آخرین اخبار آموزشی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)؛ بررسی و ارزیابی توسعه و شایستگی‌های عمومی و اختصاصی ۲۰۸نفر ارزیابی شونده برای بکار گیری در بانک ملی ایران از استان‌ها و شهرهای مختلف (تهران، البرز، گرگان، سمنان، تبریز، خراسان شمالی، اراک، خمین، اردبیل، قزوبن و....) توسط ارزیابان حرفه‌ای و مجرب کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی از ۵اسفندماه آغاز گردیده است و در ۱۷ اسفند ماه پایان خواهد یافت.

در اولین روز کانون ارزیابی توسعه و شایستگی ارزیابی شوندگان بانک ملی ایران، شنبه 5 اسفند  دکتر کشاورز معاون امور جذب، بکارگیری و استخدام، دکتر اسدی مدیرکل دفتر هماهنگی و پیگیری، دکتر رحیمیان رئیس گروه انتصاب و ارزیابی مدیران از سازمان اداری و استخدامی کشورو آقای مهندس احمد حسین سلگی مدیرکل  پروژه‌‌های آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی از فرآیند های کانون بازدید داشته و در اجرای بررسی نهایی ارزیابان نیز حضور داشتند