دومین رویداد استارتاپی مد و فناوری

۲۲ آذر ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۶۸۴ آخرین اخبار تجاری سازی و اشتغال
دومین رویداد استارتاپی مد و فناوری

پیش رویدادها

قبل از برگزاری رویداد استارتاپی سه روزه "مد و فناوری" دو پیش رویداد در دانشگاه الزهراء(س) و مرکز علمی کاربردی تهران 4 وابسته به جهاددانشگاهی واحد الزهراء(س) برگزار گردید.

برگزاری ییش رویداد با حضور سخنرانان انگیزشی و کارآفرین، همچنین برگزاری کارگاه "خلق ایده" انجام شد.

رویداد  استارتاپی

افتتاحیه رویداد با سخنرانی چندین سخنران انگیزشی و کارآفرین برتر آغاز شد. سپس ایده ها توسط شرکت کنندگان بصورت آسانسوری در فرصت یک دقیقه ای بیان گردید. در پایان افتتاحیه رویداد، از مجموع ایده ها 7 ایده برتر شناخته شد و صاحبان ایده برتر کار تیم سازی را شروع نمودند و در نتیجه 7 تیم شکل گرفت.

در روز دوم، ضمن برگزاری کارگاه های بوم کسب و کار و " نحوه ارائه ایده How to pitch" ، 7 تیم برتر فعالیت خود را زیر نظر منتورها ادامه دادند.

در روز سوم، ضمن ادامه کار تیمی، در اختتامیه رویداد، تیم های برتر در حضور داوران و چندین نفر از کارآفرینان برتر و مسئولین مرتبط ایده های خود را ارائه نموده و از میان آنها سه تیم برگزیده شد تا به مدت 6-3 ماه از جنبه های مختلف مورد حمایت قرار گیرند.