ثبت نام دوره تربیت مربی خلاقیت و نوآوری

۱۶ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۸ کد : ۶۷۳۴۴ آخرین اخبار آموزشی اخبار مرکز مشاوره
مرکز تخصصی مشاوره و روانشناسی با همکاری مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، دوره آموزشی مربیگری خلاقیت، ویژه مربیان، معلمان و دانشجویان در دی ماه ۱۴۰۲ به مدت ۴۸ ساعت، به صورت حضوری -آنلاین برگزار می‌کنند.
ثبت نام دوره تربیت مربی خلاقیت و نوآوری

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، با آموزش از طریق دوره مربیگری خلاقیت کودکان ، خلاقیت را می توان پرورش داد . این ویژگی اغلب یک روش تفکر است تا یک استعداد ذاتی. بیشتر افرادی که ممکن است آنها را خلاق توصیف کنیم، احتمالاً افرادی هستند که در حرفه خود بسیار سخت کار کرده اند و مهارت های خاصی را تمرین کرده اند. خلاقیت و ایده پردازی با نقش زایایی که به افراد جامعه می دهد سبب تربیت افرادی می شود که در موقعیت های مختلف بهترین عملکرد را از خود نشان دهند..
اهداف کلی دوره
•    تربیت مربیان در حوزه آموزش و ترویج خلاقیت و نوآوری
•    ترویج مباحث خلاقیت و ایده پردازی در بین معلمان و مربیان
•    فراهم نمودن بستر برای ایجاد نوآوری
سرفصل های کلی آموزشی دوره
-تئوری های خلاقیت
-تکنیک های خلاقیت
-روانشناسی آموزش خلاقیت
-سنجش و ارزیابی خلاقیت
-آشنایی با اصول خودشناسی
-انواع خلاقیت و موانع مرتبط
-تهیه و تدوین مطالب درسی خلاق
-آشنایی با انواع تفکرها و تفکر طراحی
-مشاهده، ایده پردازی و فرضیه سازی
-پرورش خلاقیت: بازی ریتمیک، مسی پلی و...
-حل مساله و تصمیم گیری آشنایی با اصول مالکیت فکری
گفتنی است این دوره آموزشی به همراه ارائه گواهی معتبر و قابل ترجمه، به مدت 48 ساعت، به صورت حضوری – آنلاین برگزار می شود.
علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق تماس با شماره 02166723804-02166728052 و ارسال پیام در پیام‌رسان‌های ایتا و واتس‌آپ به شماره09105494479 /09010131575 اقدام نمایند.