برگزاری یازدهمین آزمون استخدامی دستگاه اجرایی کشور درجهاددانشگاهی الزهرا(س)

۰۸ دی ۱۴۰۲ | ۱۹:۵۷ کد : ۶۶۸۶۵ آخرین اخبار جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)
به همت جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه الزهرا(س) برگزار گردید.
برگزاری یازدهمین آزمون استخدامی دستگاه اجرایی کشور درجهاددانشگاهی الزهرا(س)

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، یازدهمین دوره آزمون فراگیر دستگاه اجرایی کشور با حضور ۲۲۵۲ داوطلب به همت جهاددانشگاهی الزهرا(س) با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه الزهرا(س) در حوزه امتحانی دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد.
همزمان با برگزاری آزمون مزبور، آقای میثم لطیفی معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری استخدامی کشور با همراهی حسن مسلمی نائینی ریاست محترم جهاددانشگاهی، محمدمحسن غفوریان معاون محترم آموزشی، الهه مرندی معاون محترم آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه الزهرا(س) و جمعی دیگر از مسئولان کشوری و مدیران ارشد جهاددانشگاهی از حوزه امتحانی این واحد بازدید نمودند.
معاون محترم رییس جمهور در خلال برگزاری آزمون مزبور رضایتمندی خود را از شیوه برگزاری و نظم حاکم برحوزه امتحانی دانشگاه الزهرا(س) اعلام نمودند. لازم به ذکر است نتایج اولیه یازدهمین دوره آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی کشور اواخر دی ماه اعلام خواهد شد.

همچین در پایان نشست جلسه ای با حضور آقای دکتر مسلمی نائینی ریاست جهاد دانشگاهی و معاونین و روابط عمومی سازمان استخدامی پیرامون مسائل همکاری های مشترک برگزار گردید.