جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) برگزار می‌کند

چهل‌وپنجمین جلسه از سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی

چهل‌وپنجمین جلسه از سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)، چهل‌وپنجمین و آخرین جلسه از سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی متمرکز بر نقد و بررسی مدل نظام مسائل مشاغل خانگی در ایران، مستخرج از کدگذاری و تحلیل اسناد گفتگوی سیاستی نشست‌های برگزار شده، با حضور طه رمضانی مدیر کل دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فاطمه عزیزخانی، پژوهشگر ارشد مرکز پژوهش‌های مجلس، سیروس دشتی، مدیر کل توسعه کارآفرینی و اشتغال جهاد دانشگاهی، محمدصادق بیجندی، مشاور طرح های ملی اشتغال کشور و راهبر ارشد طرح های توسعه ای مشاغل خرد و خانگی، مسلم خانی، استاد دانشگاه و مشاور کسب و کار و کارآفرینی، مهدی علی‌یاری، مدیر اداره توانمندسازی و هدایت شغلی، مهری اسدی، مدیر اداره ترویج و توسعه کارآفرینی جهاددانشگاهی و زهرا نقی‌زاده، رییس جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) روز دوشنبه 13 آذرماه 1402 برگزار خواهد شد.

سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی، دوشنبه هر هفته به همت اندیشکده بانوان و دبیرخانه مشاغل خانگی پهنه شرقی استان تهران جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) با تمرکز بر مسائل و چالش‌های مشاغل خانگی در ایران و با هدف گفتمان‌سازی و تولید اندیشه‌های به‌روز در این زمینه، در سه سطح سیاستگذاران و مجریان، پشتیبانان و متقاضیان طرح توسعه مشاغل خانگی برگزار گردید.

فیلم نشست‌های برگزار شده در کانال آپارات این واحد به نشانی https://www.aparat.com/jdalzahra قابل مشاهده هستند.