جلسه کمیته سیاستگذاری سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی برگزار شد

جلسه کمیته سیاستگذاری سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)، جلسه کمیته سیاستگذاری سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی با حضور آزیتا همتیان، رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمدحسن غفوریان، معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی، سیروس دشتی، مدیرکل کارآفرینی و اشتغال جهاد دانشگاهی، محمد صادق بیجندی، عضو هیات علمی گروه علوم تربیتی دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و فرهنگ و مشاور حوزه اشتغال و کارآفرینی جهاد دانشگاهی، زهرا نقی‌زاده، رئیس جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) و محمدامین صالحی‌نژاد، مدیرکل دفتر امور مجلس جهاددانشگاهی برگزار شد.

در این جلسه ضمن ارائه گزارشی مبسوط از اقدامات انجام گرفته و جلسات برگزار شده توسط تیم پژوهش و کمیته اجرایی سلسله‌نشست‌ها، در رابطه با طرح پژوهشی مستخرج، جلسه فوکوس گروپ بحث و بررسی مدل طراحی شده و برگزاری اختتامیه طرح تصمیم‌گیری شد.

لازم به توضیح است که اختتامیه این سلسله‌نشست‌های علمی-تخصصی روز دوشنبه 23 آذرماه 1402 با حضور و حمایت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی و دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همزمان با هفته پژوهش برگزار خواهد شد.

سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی، دوشنبه هر هفته به همت دبیرخانه مشاغل خانگی پهنه شرقی استان تهران جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) و اندیشکده بانوان این واحد با تمرکز بر مسائل و چالش های مشاغل خانگی در ایران و با هدف گفتمان‌سازی و تولید اندیشه‌های به‌روز در این زمینه، در سه سطح سیاستگذاران و مجریان، پشتیبانان و متقاضیان طرح توسعه مشاغل خانگی برگزار گردید.

فیلم نشست‌های برگزار شده در کانال آپارات این واحد به نشانی https://www.aparat.com/jdalzahra قابل مشاهده هستند.

کلید واژه ها: دوشنبه های مشاغل خانگی مشاغل خانگی اندیشکده بانوان جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) هفته پژوهش