الگوسازی و دوخت مانتو

۲۹ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۸ کد : ۶۴۰۴۵ تجاری سازی و اشتغال
الگوسازی و دوخت مانتو

مانتو بیشتر از هر لباس دیگری برای خانم های ایرانی از محبوبیت برخوردار است امروزه بسیاری از خانم ها در پی خرید مانتوهای شیک با طرح های بسیار زیبا می باشند وهمین موضوع سبب ایجاد یک بازارکار عالی برای طراحان و تولید کنندگان مانتو گردیده است و نیاز بازار به طراحی مانتو افزایش یافته است.
اگر طراحان بتوانند تخصص و خلاقیت خود را در این حرفه به نمایش در بیاورند و بتوانند دوره های آموزشی و کسب مهارت خود را به خوبی بگذرانند به آسانی میتوانند وارد بازار پر درآمد این هنر شوند. مهارت در این زمینه یکی از بهرین راه ها برای داشتن آینده ی شغلی و حرفه ای مناسب است.

مدرس: خانم مهندس کیاندخت امانی

شروع دوره: آبان ۱۴۰۲
میزان ساعت 100 ساعت

هزینه دوره: 6.400.000هزار تومان(توجه داشته باشید قیمت پارسال هست و برای امسال اضافه نشده است)

با توجه به شرایط کسانی که علاقمند به شرکت در کارگاه هستند، اما توانایی پرداخت کامل شهریه را ندارند، جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) جهت ایجاد اشتغال این امکان را فراهم نموده است که به صورت اقساط پرداخت شود.

کلید واژه ها: الگو و دوخت الگوسازی و دوخت الگوسازی و دوخت مانتو جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)