به مناسبت میلاد امام حسن عسکری(ع) اولین نشست از سلسله نشست های بلوغ باهم بودن برگزار شد.

۰۳ آبان ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۵ کد : ۶۳۹۳۶ آخرین اخبار فرهنگی
معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی الزهرا(س) با همکاری مدارس خانواده و سفیران قرآن برگزارکردند.

معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی الزهرا(س) با همکاری مدارس خانواده و سفیران قرآن ،اولین نشست از سلسله نشست های "بلوغ باهم بودن"را در روز سه شنبه ۲ آبان ۱۴۰۲ در دانشگاه الزهرا(س)، به آدرس سایت اصلی دانشگاه، روبه‌روی مهد کودک،باشگاه مهارت جهاددانشگاهی الزهرا(س)، از ساعت ۱۵ الی۱۶ برگزارکردند.

این نشست با تدریس سرکار خانم مهتدی اغاز شد و ایشان ضمن ارائه مطالبی مفید در ارتباط با بلوغ با هم بودن و مهارت ارتباطی موثر صحبت نمودند در این نشست ضمن سخنرانی ایشان دانشجویان به تکمیل کردن پرسشنامه بلوغ باهم بودن و ارزیابی نسبت به خود پرداختند.

در این نشست که با استقبال دانشجویان برگزار شد اموختیم بلوغ با هم بودن، افراد را برای انواع پیوندهای الهی آماده می‌سازد و در حقیقت، به عنوان بستر اصلی این پیوندها محسوب می‌شود؛ لذا موفقیت در ازدواج، دوست‌یابی، مشارکت‌های اجتماعی و ... منوط به داشتن چنین بلوغی است. با کلام خیلی از کارهای نشدنی، شدنی می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با برگزاری دومین نشست از سلسله نشست های بلوغ باهم بودن به شماره ۰۹۳۸۵۰۱۳۲۶۹پیامک بدهید.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی واحد الزهرا (س) بلوغ باهم بودن