محکومیت حمله "رژیم صهیونیستی به بیمارستانی در غزه "

۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۸ کد : ۶۳۵۷۳ آخرین اخبار فرهنگی
محکومیت حمله "رژیم صهیونیستی به بیمارستانی در غزه "

انا لله و انا الیه راجعون

جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) باقلبی آکنده از درد، مصیبت جانسوز حمله به مردم بی‌گناه و بمباران بیمارستانی در غزه را به محضر حضرت بقیة الله الأعظم عج‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف، مسلمانان جهان، رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و مردم مظلوم و صبور غزه، تسلیت می‌گوید.

رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی): در قضیّه‌ فلسطین، آنچه جلوی چشم همه دنیا است جنایتِ نسل‌کشیِ رژیمِ غاصب است؛ این را همه‌ دنیا دارند مشاهده می‌کنند. ۱۴۰۲/۷/۲۵.

جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، ضمن محکومیت قاطع حمله به بیمارستان المعمدانی غزه و شهادت صدها زن، مرد و کودک در بی‌دفاع‌ترین وضعیت ممکن، پیروزی حق بر باطل را از خداوند متعال برای تمام ملت‌ها خواستار است؛ فَانتَقَمنا مِنَ الَّذینَ أَجرَموا ۖ وَکانَ حَقًّا عَلَینا نَصرُ المُؤمِنینَ.

کلید واژه ها: غزه محکومیت بمباران بیمارستان المعمدانی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)