جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) برگزار می‌کند

سی‌وهشتمین جلسه از سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی

سی‌وهشتمین جلسه از سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)، سی‌وهشتمین جلسه از سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی، روز دوشنبه 24 مهرماه از ساعت ۱۱ الی ۱۲ و با سخنرانی محمدرضا ملامحمد، دبیر دائمی جایزه ملی طراحی بسته‌بندی با عنوان "اهمیت و جایگاه بسته‌بندی در مشاغل خانگی" برگزار خواهد شد.

سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های مشاغل خانگی، دوشنبه هر هفته به همت اندیشکده بانوان و دبیرخانه مشاغل خانگی پهنه شرقی استان تهران جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) با تمرکز بر مسائل و چالش‌های مشاغل خانگی در ایران و با هدف گفتمان‌سازی و تولید اندیشه‌های به‌روز در این زمینه، در سه سطح سیاستگذاران و مجریان، پشتیبانان و متقاضیان طرح توسعه مشاغل خانگی برگزار می‌شود.

فیلم نشست‌های برگزار شده در کانال آپارات این واحد به نشانی https://www.aparat.com/jdalzahra قابل مشاهده هستند.

کلید واژه ها: دوشنبه های مشاغل خانگی مشاغل خانگی اندیشکده بانوان جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) بسته بندی