دورهمی اعضای واحد به مناسبت میلاد با سعادت حضرت محمد(ص) و گرامیداشت هفته وحدت

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۷ کد : ۶۲۸۸۴ آخرین اخبار
دورهمی اعضای واحد به مناسبت میلاد با سعادت حضرت محمد(ص) و گرامیداشت هفته وحدت

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، همکاران این واحد در مراسم دورهمی صمیمانه که به مناسبت میلاد پر خیر و برکت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) و گرامیداشت هفته وحدت برگزار گردید، حضور پیدا کردند.

زهرا نقی زاده رییس جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، در سخنان خود ماه ربیع‌الاول را به‌عنوان ماه زیبایی‌ها و تجلی رحمت الهی بر عالم هستی برشمرده و با بیان اینکه حضرت محمد مصطفی(ص) با حضور پر برکت خود جهان هستی را معنایی دیگر بخشیدند، میلاد پیامبر نور و رحمت و امام جعفر صادق(ع) پرچم دار شاهراه ولایت علوى و آغاز هفته وحدت را به همکاران تبریک و شاد باش گفت.

ایشان همچنین از فعالیت‌های جهادی و تلاش و زحمات بی‌شائبه همکاران در اجرای طرح‌های فرهنگی-علمی همچون طرح مهارت‌افزایی مدرسه تابستانه و اجرای پروژه‌های آموزشی مانند طرح کانون ارزیابی جهاددانشگاهی و آزمون‌های استخدامی تقدیر و تشکر نمودند.

در نهایت، در پایان هدیه‌ای به رسم یادبود به همکاران تقدیم گردید.