ویدیو: کارگاه آموزشی “مسی پلی و بازی های حرکتی ” برگزار شد

۰۳ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۷ کد : ۶۰۰۱۹ آخرین اخبار
کارگاه آموزشی “مسی پلی و بازی های حرکتی (بازی و خلاقیت)” ویژه کودکان شنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۲ برگزار شد.
ویدیو: کارگاه آموزشی “مسی پلی و بازی های حرکتی ” برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، مسی پلی (کثیف بازی) از جمله بازی های خلاقانه برای کودکان است که با حواس آن ها ارتباط مستقیم دارد و تا حد زیادی باعث تقویت ذهن و خلاقیت آن ها در آینده می شود و همچنین کودکان می توانند با وجود کثیف شدن دست، صورت و لباسش، از بازی کردن با موادی چون خاک، آب و غیره لذت ببرد. این مدل کارگاه ها، دارای کثیف کاری و ریخت و پاش فراوان هستند که این قبیل فعالیت ها موجب افزایش هوش و خلاقیت کودک می شود
شایان ذکر است: اولین کارگاه "مدرسه تابستانه مهارت افزایی" با عنوان “مسی پلی و بازی های حرکتی (بازی و خلاقیت)” با حضور جمعی از کودکان شنبه 31 تیرماه 1402 در جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) برگزار شد.
علاقمندان جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق سایت واحد الزهرا(س) به آدرس alzahra.acecr.ac.ir و کلیک بر روی منوی مدرسه تابستانه، همچنین تماس با شماره 02166728052 و ارسال پیام در پیام‌رسان‌های ایتا و واتس‌آپ به شماره 09010131575 اقدام نمایند.