آیین نخستین رویداد مدرسه تابستانه مهارت افزایی آغاز شد

۰۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۷ کد : ۵۹۹۳۲ آخرین اخبار جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)
آیین نخستین رویداد مدرسه تابستانه مهارت افزایی، همزمان با فرارسیدن ایام شهادت سالار شهیدان، شنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۲ آغاز شد.
آیین نخستین رویداد مدرسه تابستانه مهارت افزایی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، مدرسه تابستانه مهارت افزایی با بیش از 100 عنوان کارگاه آموزشی،  شنبه 31 تیرماه 1402 فعالیت خود را آغاز نمود. این مدرسه در قالب سه گروه کودکان، نوجوانان و بزرگسالان (دوره ویژه بانوان و دوره عمومی) ویژه خانواده‌های اعضای جهاددانشگاهی با هدف ارتقای خلاقیت و مهارت‌افزایی ویژه کودکان، آموزش‌های مهارت‌محور در اوقات فراغت ویژه نوجوانان، ارتقای سطح بهداشت روانی و افزایش کیفیت زندگی و توانمندسازی و ارتقای مهارت و داشتن مهارت های تخصصی برای اشتغال ویژه بزرگسالان، در قالب دوره و کارگاه‌های آموزشی کوتاه‌مدت با رویکرد علمی، آموزشی، فرهنگی و اشتغال به صورت حضوری و آفلاین (ویژه استان‌ها) برگزار خواهد شد.

در اولین روز از برگزاری مدرسه تابستانه مهارت‌افزایی در جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، کارگاه "مسی‌پلی(پرورش خلاقیت)" ویژه کودکان و کارگاه "نحوه عکاسی تبلیغاتی و ویرایش با موبایل" ویژه بزرگسالان برگزار شد.

گفتنی است، در حاشیه این کارگاه‌ها و به مناسبت فرارسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور آزادگان جهان امام حسین(ع)، مراسم عزاداری برگزار شد و کودکان شرکت‌کننده در رویداد، در قالب طرح "با حسین حرف بزن"، جملاتی را خطاب به سالار شهیدان، مکتوب نمودند.

یادآور می شود، که مدرسه تابستانه مهارت‌افزایی، توسط جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) و کانون امور فرهنگی جهادگران معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی با همکاری معاونت پشتیبانی این سازمان در تابستان 1402 برگزار می‌گردد، تا شهریور ماه 1402 ادامه خواهد داشت.