مهلت ثبت نام در مدرسه تابستانه مهارت افزایی تمدید شد

۱۹ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۵ کد : ۵۹۳۲۶ آخرین اخبار اخبار مرکز مشاوره
رییس جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) از تمدید مهلت ثبت نام در مدرسه تابستانه مهارت افزایی خبر داد.
مهلت ثبت نام در مدرسه تابستانه مهارت افزایی تمدید شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، زهرا نقی زاده، گفت: جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) با همکاری معاونت پشتیبانی و معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی با هدف توسعه فعالیت‌های معطوف به مهارت افزایی، مدرسه تابستانه مهارت افزایی که شامل بیش از 100 عنوان کارگاه آموزشی رابه صورت حضوری برگزار میکند.
وی افزود: این رویداد در سه کارگروه (کودکان، نوجوانان و بزرگسالان (دوره ویژه بانوان و دوره عمومی)) ویژه خانواده‌های اعضای جهاددانشگاهی با هدف ارتقای خلاقیت و مهارت‌افزایی ویژه کودکان، آموزش‌های مهارت‌محور در اوقات فراغت ویژه نوجوانان، ارتقای سطح بهداشت روانی و افزایش کیفیت زندگی و توانمندسازی و ارتقای مهارت و داشتن مهارت های تخصصی برای اشتغال ویژه بزرگسالان، در قالب دوره و کارگاه های آموزشی کوتاه مدت با رویکرد علمی، آموزشی، فرهنگی و اشتغال به صورت حضوری و آفلاین (ویژه استان ها) در جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) برگزار خواهد شد.
وی از تمدید مهلت ثبت نام در این مدرسه تابستانه خبر داد و افزود: علاقمندان تا 27 تیرماه 1402 مهلت دارند  جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق سایت واحد الزهرا(س) به آدرس alzahra.acecr.ac.ir و کلیک بر روی منوی مدرسه تابستانه، همچنین تماس با شماره 02166728052 و ارسال پیام در پیام‌رسان‌های ایتا و واتس‌آپ به شماره 09010131575 اقدام نمایند.