رویداد« مدرسه تابستانه مهارت افزایی»

آموزش دوره های توانمند سازی فردی ویژه بزرگسالان برگزار می شود

۱۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۸ کد : ۵۹۰۶۲ آخرین اخبار اخبار مرکز مشاوره
مجموعه دوره های توانمند سازی فردی ویژه بزرگسالان شنبه و دوشنبه هر هفته با حضور کارشناسان و متخصصین حوزه مهارت ها و توسعه فردی در جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) برگزار می‌شود.
آموزش دوره های توانمند سازی فردی ویژه بزرگسالان برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، مجموعه دوره های توانمند سازی فردی ویژه بزرگسالان با هدف ارتقای سطح بهداشت روانی و افزایش کیفیت زندگی و توانمندسازی توانش های روانشناختی و بین فردی  برگزار می شود.
از جمله مهم‌ترین محورهای آموزش در مجموعه دوره های ویژه نوجوانان می‌توان به والدین و فضای مجازی، مهارت های زندگی (حل تعارض، جرات مندی، کنترل خشم)، ارتباط والدین با کودک و تکنیک های ارتباط موثر با همسر اشاره کرد.
براساس این گزارش، این مجموعه دوره های توانمند سازی فردی ویژه بزرگسالان تا نیمه شهریور ماه شنبه و دوشنبه هر هفته از ساعت 14 الی 18 در جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) ویژه خانواده های جهادگر جهاددانشگاهی برگزار می شود.