تقدیر از همکاران اندیشکده بانوان جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) به مناسبت کسب رتبه برتر در جایزه استانی جمعیت

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، به مناسبت کسب رتبه برتر در رویداد جایزه استانی جمعیت توسط اندیشکده بانوان، از همکاران پژوهش و اجرایی دست‌اندرکار، به دلیل حسن همکاری و دغدغه‌مندی‌شان و تلاش در جهت کسب این عنوان تقدیر به عمل آمد. در متن تقدیرنامه اهدایی چنین عنوان شد:

همکار گرامی، رشد و تعالی کشور عزیزمان ایران، مرهون پژوهش‌ها، اندیشه‌ورزی‌ها و مداومت در همکاری صاحبان علم در حوزه‌های متفاوت است. امروز این کشور بیش و پیش از هر زمانی به حضور نیروی متخصص و فرهیخته نیازمند است. خرسندیم که "اندیشکده بانوان" جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) توانسته است با همکاری، همراهی و همدلی پژوهشگران و همکاران توانمند، گامی کوچک اما اثربخش در حوزه مسائل اجتماعی زنان و دختران میهن سرفرازمان برداشته و رتبه برتر در رویداد "جایزه استانی جمعیت" را کسب نماید. بدینوسیله از تلاش‌ها و همکاری شما فرهیخته گرامی کمال تقدیر و تشکر داشته و از خداوند متعال توفیق روزافزون مسئلت دارد.

گفتنی است در مراسم جایزه استانی جمعیت که روز شنبه 6 خردادماه 1402 با حضور علیرضا فخاری استاندار محترم تهران، امیرحسین بانکی‌پورفرد، نماینده محترم مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، زهره جعفری، مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استان تهران و زهره الهیان، نماینده محترم مجلس شورای اسلامی برگزار شد، جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) و اندیشکده بانوان، رتبه اول جایزه رویداد استانی جوانی جمعیت در بخش شرکت‌ها و موسسات خصوصی را کسب نمود.