راه‌یابی تیم مشکات به مرحله مقدماتی کشوری یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران

۰۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۹:۵۴ کد : ۵۷۶۵۵ آخرین اخبار فرهنگی
راه‌یابی تیم مشکات به مرحله مقدماتی کشوری یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره  دانشجویان ایران

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، تیم مشکات دانشگاه الزهرا(س) در اولین دوره حضور در مرحله مقدماتی کشوری یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران که روز دوشنبه 8 خرداد ماه 1402 برگزار شد با اختلاف امتیاز قابل توجه پیروز شد.

در این مناظره تیم موافق با نام «شهید خرازی» از استان اصفهان و تیم مخالف با نام «مشکات» از دانشگاه الزهرا(س) در رابطه با گزاره "حذف سگ‌های فرال در جهت حفظ تنوع زیستی غیراخلاقی است» به مناظره پرداختند. در پایان این مناظره طبق آرای داوران، تیم مشکات دانشگاه الزهرا(س) با کسب 128 امتیاز در مقابل تیم شهید خرازی با 92 امتیاز به عنوان تیم برنده اعلام شد. تیم مشکات روز سه‌شنبه 9 خردادماه 1402، برای راه‌یابی به مرحله فینال، با گروه‌های حریف به مناظره خواهد پرداخت.

کلید واژه ها: مناظره دانشجویی یازدهمین مناظره دانشجویی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)