شرکت اندیشکده بانوان در مراسم بزرگداشت روز ملی جمعیت و رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۸ کد : ۵۷۱۹۶ آخرین اخبار اندیشکده بانوان
اندیشکده بانوان جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) در مراسم بزرگداشت روز ملی جمعیت و رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت که با حضور معاون اول رئیس جمهور در تالار وحدت برگزار شد شرکت نمود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)، اندیشکده بانوان در مراسم بزرگداشت روز ملی جمعیت و رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت که با حضور معاون اول رئیس جمهور در تالار وحدت برگزار شد، شرکت نمود. در این مراسم از فعالین حوزه جمعیت تقدیر به عمل آمد.

اندیشکده بانوان از سال 1400 فعالیت خود را در حوزه زنان و دختران در قالب 5 کارگروه آغاز نمود. در این میان کارگروه تعالی خانواده (تشکیل، تحکیم، فرزندآوری) به طور مشخص تمرکز خود را بر حوزه‌های ارتباطی زوجین، آموزش‌­های پیش از ازدواج نوجوانان و جوانان، برنامه‌­های فرهنگی­- انگیزشی خانواده‌­ها برای فرزندآوری و فرزندپروری سالم قرار داده و طرح‌های پژوهشی و اندیشه‌ورزانه حوزه ازدواج و جمعیت را به انجام رسانده است.