کارگاه آموزشی" شغل فردای من " برگزار خواهد شد.

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۳ کد : ۵۶۴۸۳ مرکز علمی کاربردی تهران ۴
کارگاه آموزشی شغل فردای من با تدریس جناب آقای دکتر محمد حسین موسی زاده (پدر نوآوری تجاری ایران) برگزار خواهد شد. هر دانشجو یک شرکت شعار اصلی این کارگاه است.
کارگاه آموزشی" شغل فردای من " برگزار خواهد شد.

کار گاه آموزشی  با سر فصل های خلاقیت چیست ،تعریف نوآوری،تعریف اختراع،نگاه کارافرینانه،نحوه ارائه ایده کسب و کار با تدریس جناب آقای دکتر محمد حسین موسی زاده(پدر نوآوری تجاری ایران) برگذار خواهد شد. دکتر محمد حسین موسی زاده عضو هیئت علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی مشاور رئیس و مدیر کل دفتر همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه جامع علمی کاربردی هستند.
این برنامه در روز  پنج شنبه 14 اردیبهشت1402 ساعت9الی 12 به صورت حضوری وآنلاین برگزارخواهد شد.جهت ثبت نام به شماره زیر پیام دهید. ۰۹۳۷۳۱۴۵۱۵۸ لینک ورود به جلسه: amjad.jde.ir/alzahra نام جلسه:«شغل فردای من» ورود نام و نام خانوادگی رمز ورود : 12345