انعقاد تفاهم نامه همکاری فیمابین جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) و جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی

۰۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۹ کد : ۵۴۲۳۶ آخرین اخبار جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)
این تفاهم نامه در راستای استفاده از ظرفیت های آموزشی، پژوهشی، نوآوری و ... امضا شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری فیمابین جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) و جهاددانشگاهی علوم پزشکی  شهید بهشتی

به گزارش روابط عمومی واحد الزهرا(س)، در این تفاهم نامه دو طرف از ظرفیت های پژوهش و فناوری، آموزش و کارآفرینی، فرهنگی و اجتماعی، تولیدی و خدماتی با توجه به نوع فعالیت در دانشگاه های مستقر بهره خواهند برد. با این همکاری در جهت هم افزایی و کمک به استفاده حداکثری دانشجویان و جامعه دانشگاهی از برنامه هایی که متخصصان در بستر جهاد دانشگاهی ایجاد نموده اند بهره کامل برده می شود.

گفتنی است این تفاهم نامه که به امضای زهرا نقی‌زاده، رئیس جهاددانشگاهی واحد الزهرا (س) و حمید حمزه زاده، رئیس جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی شهید بهشتی رسید، به مدت 2 سال است.