اندیشکده بانوان برگزار نمود

بزرگداشت سالگرد تاسیس اندیشکده بانوان جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)

۱۷ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۵:۴۵ کد : ۵۳۵۳۰ جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) اندیشکده بانوان
روز یکشنبه ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۱ مراسمی به مناسبت سالگرد تاسیس اندیشکده بانوان این واحد با حضور جمعی از اساتید شورای علمی این اندیشکده و پژوهشگران همکار برگزار گردید.
بزرگداشت سالگرد تاسیس اندیشکده بانوان جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)، روز یکشنبه 16 بهمن ماه 1401 مراسمی به مناسبت سالگرد تاسیس اندیشکده بانوان این واحد با حضور جمعی از اساتید شورای علمی این اندیشکده و پژوهشگران همکار برگزار گردید.

در این مراسم، ابتدا زهرا نقی‌زاده، رئیس جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) و مدیر اندیشکده بانوان، ضمن عرض خیرمقدم، دررابطه با رسالت اندیشکده بانوان و چشم‌انداز در پیش‌رو سخن گفت. سپس پژوهشگران گزارشی از فعالیت‌های یک‌سال گذشته اندیشکده ارائه نمودند. در ادامه جلسه، اساتید شورای علمی پیشنهاداتی پیرامون فعالیت‌های سال دوم اندیشکده بانوان عنوان کرده و در رابطه با گره‌هایی که در حال حاضر درباره مسائل مربوط به بانوان وجود دارد و نیاز است که اندیشکده به آن‌ها بپردازد سخن گفتند.

در انتهای جلسه، از همکاری‌های اعضای شورای علمی و پژوهشگران اندیشکده بانوان تقدیر به عمل آمد.

کلید واژه ها: اندیشکده بانوان سالگرد اندیشکده بانوان جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) شورای علمی