دومین نشست از سلسله نشست های دوشنبه های مشاغل خانگی

شرحی بر الگوهای بین المللی ایجاد و توسعه کارآفرینی خانگی

شرحی بر الگوهای بین المللی ایجاد و توسعه کارآفرینی خانگی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س)، دومین جلسه از سلسله نشست های دوشنبه های مشاغل خانگی، روز دوشنبه 28 آذرماه 1401 در محل اندیشکده بانوان این واحد برگزار گردید. در این نشست، مسلم خانی، استاد دانشگاه و مشاور و مدرس مهارت های کسب و کار و کارآفرینی، برخی مدل های موفق بین المللی در حوزه مشاغل خانگی معرفی نموده و بر لزوم خوشه سازی و تولید الگوهای موفق تاکید کرد. به اعتقاد خانی، کشورهای دنیا با استفاده از الگوهای موفق در حوزه مشاغل خانگی همچون الگوی مشاغل خانگی تحت خوشه، الگوی مشاغل خانگی تحت برند، الگوی مشاغل خانگی اشتراکی و الگوی مشاغل خانگی آزاد یا فری‌لنسری موفق شده اند تولیدات خود را به سمت تولیدات بدون کارخانه ببرند و نیاز است که در ایران نیز با تمرکز بر چالش های قوانین موجود در این حوزه و به طور خاص به روز رسانی تعریف در قوانین موجود، سهم مشاغل خانگی از GDP را افزایش داد. اندیشه های ارائه شده در این نشست، در قالب سند گفتگوی سیاستی توسط اندیشکده بانوان جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) تدوین خواهد شد.

سلسله نشست های دوشنبه های مشاغل خانگی، دوشنبه هر هفته توسط اندیشکده بانوان جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) و با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تمرکز بر مسائل و چالش های مشاغل خانگی در ایران و با هدف گفتمان سازی و تولید اندیشه های به روز در این زمینه در سه سطح سیاستگذاران و مجریان، پشتیبانان و متقاضیان طرح توسعه مشاغل خانگی برگزار خواهد شد. فیلم نشست های برگزار شده در کانال آپارات این واحد به نشانی https://www.aparat.com/jdalzahra قابل مشاهده هستند.

کلید واژه ها: مشاغل خانگی دوشنبه های مشاغل خانگی اندیشکده بانوان