در نشست تخصصی نقش سیاستگذاری و سیاستگذاران در ایجاد بسترهای مناسب برای تسهیل آشنایی و ازدواج موفق جوانان به شیوههای بهروز مطرح شد؛
لزوم تبدیل شدن اندیشکده بانوان جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) به الگویی برای فعالین حوزه زنان و خانواده در کشور
در نشست تخصصی نقش سیاستگذاری و سیاستگذاران در ایجاد بسترهای مناسب برای تسهیل آشنایی و ازدواج موفق جوانان به شیوههای بهروز که به مناسبت هفته ملی خانواده و چهلودومین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی روز دوشنبه 10 مرداد ماه 1401 برگزار شد، فاطمه محمدبیگی، پزشک، رئیس کمیته و فراکسیون جمعیت و عضو کیمسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، الهام آبنیکی، دکترای روانشناسی و مشاور کمیسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی و زهرا نقیزاده، رئیس جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) و رئیس اندیشکده بانوان به بحث و تبادل نظر پرداخته و پادکستی از سخنان سحر منصوری، پزشک و مشاور کمیسیون مجلس شورای اسلامی پخش شد. همچنین در انتهای نشست مهمانان از محل اندیشکده بانوان بازدید نموده و در جلسه هماندیشی کارگروه تعالی خانواده (تشکیل، تحکیم و فرزندآوری) حضور یافتند.
در این نشست فاطمه محمدبیگی در بیانات خود ضمن تبریک سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی و گرامیداشت یاد دکتر کاظمی آشتیانی، استاد بزرگ حوزه دانشبنیان و زیست فناوری تاکید کرد که شخصا از گذشته، ارتباط خوبی با جهاد دانشگاهی داشته و خود را به نوعی دانش آموخته جهاد دانشگاهی دانست زیرا در پروژه های زیادی با جهاددانشگاهی همکاری داشته است. همچنین به فعالیت های مجلس شورای اسلامی با مراکز نوآوری جهاد دانشگاهی همچون رویان اشاره نمود.
جهاد یک ارگان نوآور، دانش بنیان، پیشرو و پرچمدار است
این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بنده معتقدم جهاددانشگاهی یک ارگان نوآور، دانش بنیان، پیشرو و پرچمدار در عرصههایی است که از سوی نظام در آنها خلاهایی دانش بنیان وجود دارد و جهاد دانشگاهی می تواند این خلاها را پر کند.
دولتها و مجلس شورای اسلامی باید به جهاد دانشگاهی اهمیت ویژهای بدهند
محمدبیگی اشاره نمود: حتی اسم این نهاد به معنای واقعی، جهاد است که با فرآیندهای جهادی و گذر از بروکراسی دست و پاگیر، ثابت کرده که همگام با رده علمی و لبه مرز دانش حرکت می کند. لذا معتقدم به اینکه جهاددانشگاهی باید تقویت شده و ساختار آن تحکیم شود. دولتها و مجلس شورای اسلامی باید به جهاد دانشگاهی اهمیت ویژهای بدهند. از موارد این اهمیت می توان به وظایفی اشاره نمود که مجلس شورای اسلامی هم در سنوات بودجهای، هم در قانون بودجه سالانه و هم در قانون حمایت از خانواده و جمعیت وظایفی را به عهده جهاد دانشگاهی گذاشته است؛ از جمله ما موظف کردیم که در مراکز سطح ۲ و سطح ۳ درمان ناباروری، جهاد دانشگاهی به صورت فعال حضور پیدا کرده و در تجهیز و راه اندازی و فعالیت در این مراکز نقش ویژه خودش را ایفا کند که منبعث از فعالیتهای گذشته جهاد دانشگاهی است. وی همچنین تاکید کرد: ما به این مجموعه اعتقاد داریم. خدای متعال هم انشاالله به این تفکر جهادی برکت دهد که ما بتوانیم ساختار جهاددانشگاهی را در حل معضل جمعیت و استحکام خانواده به کار ببندیم.
ما نیاز به افزایش تعداد اندیشکده ها در مجلس شورای اسلامی داریم و ان شاالله اندیشکده بانوان جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) الگویی باشد برای همه کشور
محمدبیگی با توصیف اندیشکده بانوان به عنوان سمبل فعال حوزه فعالیت های اندیشه ورزانه حوزه زنان و خانواده ابراز امیدواری کرد: انشاالله بتوان در آینده ای نزدیک در حوزه مشاوره، روانشناسی و اندیشه ورزی با این واحد همکاری هایی داشته باشیم. ما نیاز به افزایش تعداد اندیشکده ها در مجلس شورای اسلامی داریم اما به تعداد انگشتان دست از این اندیشکده ها نداریم. لذا خواهش دارم که اندیشکده شما الگویی باشد برای همه کشور و از حضرت عالی و همکاران شما دعوت می کنم در مرکز مطالعات زن و خانواده که در قزوین راهاندازی میشود حضور پیدا کرده و از تجربه شما برای راهاندازی مرکز استفاده شود.
نظر شما :