از سوی معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی صادر گردید

صدور مجوز فعالیت اندیشکده بانوان جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)

همزمان با ولادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه‌زهرا(س)، مجوز فعالیت اندیشکده بانوان جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) از سوی معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی صادر گردید.
صدور مجوز فعالیت اندیشکده بانوان جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)

سیاست‌گذاری‌ و تصمیم‌گیری در سطوح مختلف در دنیای امروز نیاز به تصمیم‌سازی‌ها، ایده‌پردازی‌ها و اندیشه‌ورزی‌های سریع دارد. آن‌چنان‌که با ماهیت تحولات سریع جهانی سازگار باشد. اندیشکده‌ها در جهان با همین هدف، تلاش می‌نمایند تا مسیر بین اندیشه‌ورزی و تصمیم‌گیری را کوتاه نمایند. یکی از مسائلی که نیازمند چنین رسیدگی‌ای است مسائل مربوط به بانوان می‌باشد. پررنگ کردن نقش بانوان در پیشرفت کشور نیازمند تمرکز بر مسائل متفاوتی ازجمله توانمندسازی و سلامت اجتماعی، تحکیم خانواده، تعالی جایگاه خانواده، فرزندآوری و تمدن اسلامی است که در قالب کارگروه‌هایی در این اندیشکده به فعالیت خواهند پرداخت.

اندیشکده بانوان جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، از کلیه متولیان و سیاست‌گذاران، دغدغه‌مندان، پژوهشگران و صاحب‌نظران حوزه زنان جهت همفکری، تبادل نظر و اندیش‌ورزی دعوت به‌عمل می‌آورد.

کلید واژه ها: اندیشکده اندیشکده بانوان جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) روز مادر روز زن میلاد حضرت زهرا(س)